Recepten - balsamicoazijn
Pasta met spinazie en spekjes

Een originele en hartige pasta, snel klaar en bovendien best gezond? Het kan: dit recept gaat aan de slag met verse spinazie, enkele bijkomende groentjes en spekreepjes. Lekker!
Gegratineerde pasta met spekjes in tomatensaus

Pasta met tomatensaus brengt ons telkens weer bij de klassieke bolognese. Terwijl er heel wat meer mogelijkheden zijn om pasta en tomatensaus te combineren. Dit gerecht draait rond malse spekjes, een selectie groenten die aansluit bij de Franse keuken (ratatouille en cassoulet) en een heerlijk kaaskorstje.
Luikse salade

Een goed gerecht blinkt vaak uit in eenvoud. Heel wat bekende (en ook onbekende) klassiekers zijn dan ook best eenvoudig maar verdomd lekker. Deze Luikse salade is daar een prima voorbeeld van, perfect als voor- of licht hoofdgerecht en in een handomdraai klaar.
Mozzarellatomaatjes met basilicum

Eenvoud siert, ook in de keuken. Met een uitgelezen selectie aan ingrediënten tover je de lekkers en meest pure gerechten op tafel. Deze zomerse klassieker is daar een bijzonder goed voorbeeld van, het ideale aperitiefje of voorgerechtje op een warme dag!