Carpaccio d’Anvers? Het beste recept vind je hier! Carpaccio d’Anvers? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Carpaccio d’Anvers

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (2 votes cast)
Carpaccio d'Anvers, 3.5 out of 5 based on 2 ratings
Carpaccio d'Anvers
Recept Afdrukken
Een authentieke carpaccio is een verfijnd voorgerecht dat wereldberoemd is. Het bestaat uit dungesneden reepjes rundsvlees, met enkele verfijnde smaakmakers. Puur en lekker. In dit recept ontdekt je een meer plaatselijke variant, op basis van onze overheerlijke filet d'Anvers.
Carpaccio d'Anvers
Recept Afdrukken
Een authentieke carpaccio is een verfijnd voorgerecht dat wereldberoemd is. Het bestaat uit dungesneden reepjes rundsvlees, met enkele verfijnde smaakmakers. Puur en lekker. In dit recept ontdekt je een meer plaatselijke variant, op basis van onze overheerlijke filet d'Anvers.
Servings Prep Time
4personen 10minuten
Servings Prep Time
4personen 10minuten
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Rooster de pijnboompitjes in een pan met antikleeflaag tot ze goudbruin zijn. Laat daarna afkoelen.
  2. Verdeel de plakjes filet d'Anvers over de borden per persoon. Schik in een verzorgde waaiervorm.
  3. Laat de kappertjes uitlekken en versnijd de komkommer in kleine blokjes (brunoise).
  4. Meng de kappertjes, stukjes komkommer en rucola onder elkaar met een scheutje olijfolie.
  5. Lepel op elk bord met filet d'Anvers wat salade in het midden. Maak er een mooi, nonchalant torentje van.
  6. Bestrooi met de geroosterde pijnboompitjes, croutons, grof zout en zwarte peper. Werk af met enkele druppels balsamico. Smakelijk!
Share this Recipe

Speak Your Mind

*