Recepten - augurk
Vitello tonnato burgers

Vitello tonnato is een beroemd gerecht uit de Italiaanse keuken dat twee verrassende ingrediënten combineert: kalfsvlees met tonijn. Het concept achter dit verfijnde (voor)gerecht wordt in dit verrassende recept omgetoverd tot smakelijke hamburgers? Perfect om zonder enorme inspanningen verrassend en bovenal lekker te koken!
Tags: ajuin, amerika, amerikaans, appelkappertjes, artisjok, artisjokharten, augurk, balsamico, basilicum, brood, broodjes, fusion, gastrique, hamburger, hamburgers, italiaans, Italië, kalf, kalfsburgers, kalfsvlees, kappertjes, kids, kinderen, kruiden, kruidig, leuk, mayonaise, oregano, origineel, pistolet, pistolets, rucola, speciaal, tonijn, tonijnsaus, tuinkruiden, ui, uitzonderlijk, uniek, vakantie, verrassend, vitello tonnato, wereldkeuken, witte wijn, zuiders
Tartaarsaus

Een lekker stukjes vis heeft weinig extra nodig: doe er verse tartaarsaus bij en je gerecht is sowieso top! Ontdek in dit recept hoe je de enige echte, authentieke tartaarsaus zelf moet klaarmaken!
Tags: augurk, augurken, augurkjes, bieslook, bijgerecht, classic, dragon, ei, eieren, fish and chips, frietjes, frituur, kappertjes, klassiek, klassieker, koude saus, kruiden, mayonaise, peterselie, saus, sjalot, snack, tartaar, tartaarsaus, traditioneel, tuinkruiden, vegetarisch, veggie, verse kruiden, vis
Zalmmousse (Colruyt)

Een geslaagde aperitief betekent lekkere en originele hapjes. Dat kan ook met vis, zoals dit eenvoudige maar buitengewoon lekkere recept van Colruyt bewijst.
Eenvoudige banderillas

Op een authentieke tapa-tafel mogen Banderillas niet ontbreken. Dit eenvoudig aperitiefje bestaat uit een prikker met ingelegde groentjes en eventueel ansjovis. Makkelijk om maken, fris en gezond! Ideaal op een zonnige middag, met een koel glaasje wijn. Er bestaat ontelbare varianten, dit recept helpt je echter op weg met een uiterst eenvoudige en vegetarische variant.
Bouilliesalade

Net een heerlijke rundsbouillon gemaakt of vlees afgekookt voor de soep? Gooi het vlees niet weg, dit recept vertelt je hoe er een heerlijke salade van te maken. Perfect als aperitiefhapje of bij een stevige boterham.
Tags: aperitief, augurk, beleg, boterham, bouillie, bouilliesalade, brood, charcutterie, gekookt vlees, honing, mosterd, rundsvlees, soepvlees, toespijs