Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Ingredients
- 8 eetlepels mayonaise
- 2 eieren hardgekookt
- 1 eetlepel kappertjes
- 6 augurkjes op azijn, uitgelekt
- enkele takjes dragon
- enkele sprietjes bieslook
- enkele takjes peterselie
- 1 kleine sjalot extra fijngesnipperd
- peper en zout
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Plet de eieren fijn in een mengkom.
- Hak de kappertjes en augurkjes in fijne stukjes. Voeg toe aan geplette eieren.
- Hak de kruiden fijn en doe samen met het gesnipperde sjalotje in de mengkom.
- Roer de mayonaise onder de ingrediënten. Werk af met peper en zout. Smakelijk!
Recipe Notes
Het leuke aan een zelfgemaakte tartaarsaus is dat je kan spelen met de ingrediënten en verhoudingen. Eerder kruidig, eerder fris,... Pas gerust aan tot de balans voor jou perfect is.
Share this Recipe
Speak Your Mind