sint-jakobsnootjes? Het allerbeste recept vind je hier! | Recepten.be sint-jakobsnootjes? Het allerbeste recept vind je hier! | Recepten.be

 

Recepten - sint-jakobsnootjes

Asperges met Sint-Jakobsvruchten en mousselinesaus

Asperges met Sint-Jakobsvruchten en mousselinesaus
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (3 votes cast)
Asperges kan je gerust beschouwen als een echte delicatesse. Hun verfijnde en karakteristieke smaak heeft dan ook weinig nodig. Een eenvoudige mousseline, wat verse kruiden, enkele garnaaltjes geschroeide Sint-Jakobsnoten maken er meteen een fantastisch lekker (voor)gerecht van. Perfect om een feestelijke gelegenheid tijdens de lente culinair in te zetten.

Oosterse parelcouscous met coquilles (Colruyt)

Oosterse parelcouscous met coquilles (Colruyt)
De kunst van een smakelijk gerecht dat invloeden uit alle windstreken combineert is, raar maar waar, eenvoud. Het is immers verleidelijk om een hele hoop dingen samen te gooien, terwijl het net een zorgvuldige balans is die voor een geslaagd recept zorgt. Dat heeft het kookteam van Colruyt ook goed begrepen: dit verrassende recept combineert fluwelen parelcouscous met een smeuïg roomsausje, oosterse kruiden en zilte coquilles. Feestelijk en toch eenvoudig! Dit gerecht zet je bij voorkeur in als een voorgerecht.