Sint-Jakobsvruchten met Thaise erwtenpuree (Nigella Lawson)? Het beste recept vind je hier! Sint-Jakobsvruchten met Thaise erwtenpuree (Nigella Lawson)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Sint-Jakobsvruchten met Thaise erwtenpuree (Nigella Lawson)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Sint-Jakobsvruchten met Thaise erwtenpuree (Nigella Lawson)
Recept Afdrukken
Lekker koken hoeft niet gelijk te staan aan een resem ingrediënten gebruiken. Meer zelfs, soms is het net een voordeel om pure smaken te laten primeren. Dat is precies wat Nigella Lawson doet in dit stijlvolle gerecht met een Thais randje: heerlijke Sint-Jakobsnootjes zonder poespas, wel met een magere en pittige erwtenpuree.
Sint-Jakobsvruchten met Thaise erwtenpuree (Nigella Lawson)
Recept Afdrukken
Lekker koken hoeft niet gelijk te staan aan een resem ingrediënten gebruiken. Meer zelfs, soms is het net een voordeel om pure smaken te laten primeren. Dat is precies wat Nigella Lawson doet in dit stijlvolle gerecht met een Thais randje: heerlijke Sint-Jakobsnootjes zonder poespas, wel met een magere en pittige erwtenpuree.
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 15minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Breng de bevroren erwtjes aan de kook in een ruime hoeveelheid water met een snuifje zout.
  2. Giet de erwtjes, eenmaal gaar maar nog fris groen, af en doe ze in een blender.
  3. Doe de curry en room bij de erwtjes en mix tot een fijne puree. Voeg naar smaak meer zout en/of curry toe.
  4. Verhit de olie in een ruime pan. Bak de Sint-Jakobsnootjes ongeveer 2 minuten langs elke kant aan.
  5. Verdeel ze over de (voorverwarmde) borden. Blus de pan met het sap van de limoenen. Roer alle aanbaksels goed los.
  6. Giet het limoensap over de Sint-Jakobsnoten en lepel er wat erwtenpuree bij. Bestrooi met gesnipperde koriander en werk eventueel af met nog een partje limoen. Smakelijk!
Deel dit Recept

Speak Your Mind

*