Coquilles met kruidenboter en Parmezaan? Het beste recept vind je hier! Coquilles met kruidenboter en Parmezaan? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Coquilles met kruidenboter en Parmezaan

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.3/5 (3 votes cast)
Coquilles met kruidenboter en Parmezaan, 3.3 out of 5 based on 3 ratings
Coquilles met kruidenboter en Parmezaan
Recept Afdrukken
Dit eenvoudige recept is de absolute perfectie wanneer je een snel maar feestelijk hapje nodig hebt. De zuivere smaak van coquilles (of Sint-Jakobsvruchten) wordt perfect gecombineerd met een beetje kruidenboter en een snuifje Parmezaanse kaas. Terwijl de oven al het werk doet, heb jij tijd om je gasten te ontvangen. Heerlijk genieten!
Coquilles met kruidenboter en Parmezaan
Recept Afdrukken
Dit eenvoudige recept is de absolute perfectie wanneer je een snel maar feestelijk hapje nodig hebt. De zuivere smaak van coquilles (of Sint-Jakobsvruchten) wordt perfect gecombineerd met een beetje kruidenboter en een snuifje Parmezaanse kaas. Terwijl de oven al het werk doet, heb jij tijd om je gasten te ontvangen. Heerlijk genieten!
Servings Prep Time Cook Time
4personen 10minuten 10minuten
Servings Prep Time
4personen 10minuten
Cook Time
10minuten
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Verwarm je oven voor op 200°.
  2. Besprenkel een ovenschaal met een beetje olijfolie.
  3. Schik de coquilles in de ovenschaal. Kruid licht met peper en zout.
  4. Verdeel de kruidenboter over de coquilles: leg er telkens een beetje op.
  5. Schuif in de oven en laat kort bakken (ca. 5 minuten) tot de boter net gesmolten is.
  6. Snipper ondertussen de bieslook fijn en rasp wat Parmezaanse kaas.
  7. Schik de geroosterde coquilles in (voorverwarmde) potjes. Bestrooi meteen met wat Parmezaanse kaas, gevolgd door gesnipperde bieslook. Dien warm op. Smakelijk!
Recipe Notes

Ben je op zoek naar iets meer crunch? Bestrooi de coquilles dan met de Parmezaanse kaas voor je ze de oven inschuift. Dat levert een knapperig korstje op.

Share this Recipe

Speak Your Mind

*