Recepten - kerstomaatjes
Full Irish Breakfast

Een stevig ontbijt kan geweldig smaken en geeft je energie voor de hele dag. Steek het water over en die wijsheid wordt extra in de verf gezet. Het is voor velen een raar idee om 's morgens zo royaal te ontbijten, nochtans kan je beter uitgebreid ontbijten in plaats van lunchen of dineren. Een Full Irish Breakfast kan je prima vergelijken met een English Breakfast, in Ierland is het echter dat tikje verfijnder. Dit recept helpt je op weg om een Iers ontbijt uit de duizenden op tafel te toveren.
Tagged With: 's morgens, black pudding, bonen, Brits, champignons, eieren, Engeland, Engels, feest, feestelijk, Full Irish Breakfast, gesauteerd, Groot-Brittanië, Ierland, Iers, kerstomaatjes, kerstomaten, koffie, ochtend, omelet, ontbijt, oven, pens, pudding, roerei, royaal, sauteren, scrambled eggs, spek, spiegelei, thee, toast, tomaat, tomaatjes, white pudding, witte bonen, witte bonen in tomatensaus, witte pens, worst, zwarte pens
Gemarineerd kalfsmedaillon met tagliatelle

Een fijn stukje kalfsvlees is in de Italiaanse keuken een kostbaar goed, veelal is het de apotheose van een lekker diner. Met de juiste, zelfgemaakte, marinade en eenvoudige garnering kan je van een lekker stuk medaillon een ware topper maken. Heerlijk met een koel glas wijn op een zonnige avond.
Tagged With: chili, chilipeper, fijn vlees, gemarineerd, italiaans, Italië, kalf, kalfsmedaillon, kalfsvlees, kerstomaat, kerstomaatjes, kerstomaten, look, marinade, medaillon, olie, oregano, pasta, pijnboompitjes, pijnboompitten, provençaals, rozemarijn, rucola, rund, runderen, rundsvlees, tagliatelle, tijm, Toscaans, Toscane, vlees, zomers, zonnig, zuiders