Recepten - glaasje

Pittige zalmtartaar met kokos

Pittige zalmtartaar met kokos
Als je op zoek bent naar een fris en verrassend hapje propvol smaak zou dit recept wel eens bingo kunnen zijn. De volle en vette smaak van een kwaliteitsvol stukje zalm past geweldig goed bij een pittig chilipepertje, romige kokosmelk, frisse munt en knapperige ijsbergsla. Lekker als voorgerecht of hapje.

Glaasje met garnalen en avocado

Glaasje met garnalen en avocado
Een fraai hapje is de perfecte eye-catcher om een feestelijk moment lekker te starten. Wanneer je hapjes presenteert in een glaasje zorg je er bovendien voor dat ze makkelijk uitgedeeld en opgegeten kunnen worden. Dit feestelijke hapje met garnalen, verse kaas en avocado is lekker en toch eenvoudig.

Zalmglaasjes met garnalen en pesto

Zalmglaasjes met garnalen en pesto
Dit hapje combineert klassieke maar heel lekkere smaken. Bovendien ziet het er mooi uit en hoef je er niet veel moeite in te steken. Perfect als je een grote groep bezoekers over de vloer krijgt!

Komkommergazpacho (Sofie Dumont)

Komkommergazpacho (Sofie Dumont)
Een simpel hapje dat toch feestelijk kan zijn: soep! En als je echt verrassend uit de hoek wil komen, is gazpacho (koude soep) een leuk idee. Sofie Dumont helpt je jouw gasten verwennen met deze supersnelle, gezonde en heerlijk verfrissende gazpacho.

Glaasje rood fruit met mascarpone en crumble (Jeroen Meus)

Glaasje rood fruit met mascarpone en crumble (Jeroen Meus)
Net wanneer je menu helemaal in elkaar steekt, van amuse tot hoofdgerecht, zit je vast met het dessert. Een lekker dessert vraagt immers nog heel wat aandacht en tijd. Herkenbaar? Dit supereenvoudige dessert van Jeroen Meus is de oplossing. Fris, fruitig, smeuïg en bovenal zonder enige moeite klaar!