Recept - Quinoaslaatje met gegrilde paprika (Colruyt)

Quinoaslaatje met gegrilde paprika (Colruyt)
Recept Afdrukken
Als lichte lunch of verfijnd bijgerecht is dit recept perfect. Smeuïge quinoa wordt simpel maar doeltreffend gecombineerd met kikkererwtjes, gegrilde paprika en rucola.
Quinoaslaatje met gegrilde paprika (Colruyt)
Recept Afdrukken
Als lichte lunch of verfijnd bijgerecht is dit recept perfect. Smeuïge quinoa wordt simpel maar doeltreffend gecombineerd met kikkererwtjes, gegrilde paprika en rucola.
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 15minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Gaar de quinoa in lichtgezouten water volgens de instructies op de verpakking. Laat daarna uitlekken en afkoelen.
  2. Dep ondertussen de gegrilde paprika's droog en versnijd in reepjes. Snipper de lente-uitjes fijn.
  3. Roer de paprikareepjes samen met de kikkererwten, rucola en fijngesnipperde lente-ui door de afgekoelde quinoa.
  4. Werk de salade af met een beetje olijfolie, limoensap, peper en zout. Smakelijk!
Deel dit Recept

Speak Your Mind

*