VN:F [1.9.22_1171]
please wait...
Rating: 4.0/
5
(2 votes cast)
Quinoaslaatje met gegrilde paprika (Colruyt)
Als lichte lunch of verfijnd bijgerecht is dit recept perfect. Smeuïge quinoa wordt simpel maar doeltreffend gecombineerd met kikkererwtjes, gegrilde paprika en rucola.
Gerecht
Lunch
,
Salade
Keuken
Mediterraan
,
Wereldkeuken
Gelegenheid
Voor elke dag
Totale tijd
< 30 minuten
Prijs
< 2 euro
,
< 4 euro
Vlees/vis/veg
Veganistisch
,
Vegetarisch
Dieet
Gezonde recepten
,
Low-carb
Chef kok
Colruyt
Niveau
Beginner
Servings
Prep Time
4
personen
15
minuten
Cook Time
10
minuten
Servings
Prep Time
4
personen
15
minuten
Cook Time
10
minuten
Ingredients
250
gram
quinoa
3
gram
gegrilde paprika’s
bokaal
340
gram
kikkererwten
bokaal, uitgelekt
100
gram
rucola
2
lente-uien
1
eetlepel
limoensap
olijfolie
peper en zout
Instructions
Gaar de quinoa in lichtgezouten water volgens de instructies op de verpakking. Laat daarna uitlekken en afkoelen.
Dep ondertussen de gegrilde paprika’s droog en versnijd in reepjes. Snipper de lente-uitjes fijn.
Roer de paprikareepjes samen met de kikkererwten, rucola en fijngesnipperde lente-ui door de afgekoelde quinoa.
Werk de salade af met een beetje olijfolie, limoensap, peper en zout. Smakelijk!