Wanneer je in volle voorbereidingsfase voor een feestelijk moment zit, kan het soms lelijk tegenvallen om lekkere dingen te vinden die origineel zijn en toch snel klaargemaakt kunnen worden. Vanuit die filosofie bedacht Sandra Bekkari dit leuke hapje. Snel klaar, gezond en een lust voor het oog.
Wanneer je in volle voorbereidingsfase voor een feestelijk moment zit, kan het soms lelijk tegenvallen om lekkere dingen te vinden die origineel zijn en toch snel klaargemaakt kunnen worden. Vanuit die filosofie bedacht Sandra Bekkari dit leuke hapje. Snel klaar, gezond en een lust voor het oog.
Servings | Prep Time |
10stuks | 15minuten |
Servings | Prep Time |
10stuks | 15minuten |
Ingredients
- 1 ei hardgekookt
- 150 gram kingkrab
- 1 eetlepel Griekse yoghurt
- 1 mespunt rode currypasta
- 1 theelepel olijfolie
- 1 citroen uitgeperst
- 1 eetlepel platte peterselie fijngehakt
- 10 blaadjes witloof
- 2 eetlepels granaatappelpitjes
- peper en zout
Servings: stuks
Ingredients
Servings: stuks
|
Instructions
- Prak het ei fijn. Versnijd het krabvlees en stukjes en roer samen met de yoghurt onder het geprakte ei.
- Breng op smaak met rode currypasta, wat citroensap, olijfolie, gesnipperde peterselie, peper en zout. Meng goed.
- Vul de witloofblaadjes met de krabmengeling. Werk af met granaatappelpitjes en eventueel nog wat gesnipperde peterselie. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind