Boerenkool met koolrabi en chorizo (Pascale Naessens)? Het beste recept vind je hier! Boerenkool met koolrabi en chorizo (Pascale Naessens)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Boerenkool met koolrabi en chorizo (Pascale Naessens)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Boerenkool met koolrabi en chorizo (Pascale Naessens)
Recept Afdrukken
Dit recept is een fraai voorbeeld van de typische kookstijl van Pascale Naessens: een minimum aan ingrediënten, een maximum aan smaak! Tegelijkertijd is het een uitzondering, wat worst zal ze niet snel gebruiken in haar recepten omdat ze doorgaans te weinig gezonde bestanddelen bevatten. Voor chorizo, die typische pittige worst uit Spanje, maakt ze echter graag een uitzondering.
Boerenkool met koolrabi en chorizo (Pascale Naessens)
Recept Afdrukken
Dit recept is een fraai voorbeeld van de typische kookstijl van Pascale Naessens: een minimum aan ingrediënten, een maximum aan smaak! Tegelijkertijd is het een uitzondering, wat worst zal ze niet snel gebruiken in haar recepten omdat ze doorgaans te weinig gezonde bestanddelen bevatten. Voor chorizo, die typische pittige worst uit Spanje, maakt ze echter graag een uitzondering.
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 10minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Schil de koolrabi en versnijd in hapklare blokjes.
  2. Verhit een scheut olijfolie in een ruime pan. Bak de stukjes koolrabi aan op een matig vuur.
  3. Plet de teentjes knoflook. Snipper de boerenkool in reepjes.
  4. Voeg knoflook en boerenkool toe aan de pan, eventueel vergezeld van een extra scheutje olijfolie. Laat verder aanbakken, kruid met peper en zout.
  5. Versnijd de chorizo in schijfjes. Voeg toe aan de pan en laat verder garen tot de boerenkool mals is. Smakelijk!
Deel dit Recept

Speak Your Mind

*