Dit recept is een fraai voorbeeld van de typische kookstijl van Pascale Naessens: een minimum aan ingrediënten, een maximum aan smaak! Tegelijkertijd is het een uitzondering, wat worst zal ze niet snel gebruiken in haar recepten omdat ze doorgaans te weinig gezonde bestanddelen bevatten. Voor chorizo, die typische pittige worst uit Spanje, maakt ze echter graag een uitzondering.
Dit recept is een fraai voorbeeld van de typische kookstijl van Pascale Naessens: een minimum aan ingrediënten, een maximum aan smaak! Tegelijkertijd is het een uitzondering, wat worst zal ze niet snel gebruiken in haar recepten omdat ze doorgaans te weinig gezonde bestanddelen bevatten. Voor chorizo, die typische pittige worst uit Spanje, maakt ze echter graag een uitzondering.
Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 15minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Cook Time |
15minuten |
Ingredients
- 1 grote koolrabi
- 1 boerenkool
- 2 tenen knoflook
- 20 cm chorizoworst
- olijfolie
- peper en zout
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Schil de koolrabi en versnijd in hapklare blokjes.
- Verhit een scheut olijfolie in een ruime pan. Bak de stukjes koolrabi aan op een matig vuur.
- Plet de teentjes knoflook. Snipper de boerenkool in reepjes.
- Voeg knoflook en boerenkool toe aan de pan, eventueel vergezeld van een extra scheutje olijfolie. Laat verder aanbakken, kruid met peper en zout.
- Versnijd de chorizo in schijfjes. Voeg toe aan de pan en laat verder garen tot de boerenkool mals is. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind