Gevulde paprika met gehakt en mozzarella (Sofie Dumont)? Het beste recept vind je hier! Gevulde paprika met gehakt en mozzarella (Sofie Dumont)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Gevulde paprika met gehakt en mozzarella (Sofie Dumont)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Gevulde paprika met gehakt en mozzarella (Sofie Dumont)
Recept Afdrukken
Sofie Dumont presenteert in dit familierecept een toffe klassieker die altijd past in het weekmenu: gevulde paprika's. Leuk aan haar recept is dat de fijne pasta (orzo) meteen in het gehakt verwerkt wordt. Snel, origineel en bijzonder kindvriendelijk!
Gevulde paprika met gehakt en mozzarella (Sofie Dumont)
Recept Afdrukken
Sofie Dumont presenteert in dit familierecept een toffe klassieker die altijd past in het weekmenu: gevulde paprika's. Leuk aan haar recept is dat de fijne pasta (orzo) meteen in het gehakt verwerkt wordt. Snel, origineel en bijzonder kindvriendelijk!
Servings Prep Time Cook Time
4personen 20minuten 30minuten
Servings Prep Time
4personen 20minuten
Cook Time
30minuten
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Breng de orzo aan de kook volgens de instructies op de verpakking. Gaar al dente.
  2. Snipper de ui en knoflook extra fijn. Versnijd de mozzarella in blokjes. Meng samen met de gesnipperde bieslook, peper, zout en orzo grondig door het gehakt.
  3. Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Vul ze met het gehakt.
  4. Schik de gevulde paprika in een ovenschaal. Verdeel er de trostomaatjes en takjes rozemarijn rond.
  5. Besprenkel met olijfolie, peper, zout en de geraspte mozzarella.
  6. Laat de gevulde paprika's 30 minuten garen in een voorverwarmde oven op 180° (bij voorkeur met stoom). Smakelijk!
Share this Recipe

Speak Your Mind

*