Spaghetti met worst en venkelroomsaus? Het beste recept vind je hier! Spaghetti met worst en venkelroomsaus? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Spaghetti met worst en venkelroomsaus

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Spaghetti met worst en venkelroomsaus
Recept Afdrukken
Spaghetti is een heerlijke allemansvriend. De slange slierten doen het goed bij jong en oud omdat ze een toffe structuur hebben en met vrijwel alles kunnen gecombineerd worden. In dit recept voegen we er een romig sausje met venkel, stukjes champignon en knapperige stukjes worst aan toe. Onvervalste comfortfood!
Spaghetti met worst en venkelroomsaus
Recept Afdrukken
Spaghetti is een heerlijke allemansvriend. De slange slierten doen het goed bij jong en oud omdat ze een toffe structuur hebben en met vrijwel alles kunnen gecombineerd worden. In dit recept voegen we er een romig sausje met venkel, stukjes champignon en knapperige stukjes worst aan toe. Onvervalste comfortfood!
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 15minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Breng de spaghetti aan de kook in lichtgezouten water. Laat garen volgens de instructies op de verpakking.
  2. Bak ondertussen de worstjes in een ruime, hoge pan in een klontje boter.
  3. Snipper de ui, knoflook en venkel in fijne stukjes.
  4. Haal de gebakken worstjes uit de pan en zet opzij.
  5. Voeg een vers klontje boter toe aan de pan. Bak de ui, knoflook en venkel op een matig vuur aan.
  6. Versnijd de champignons in kwartjes en voeg toe aan de pan. Laat mee bakken. Kruid met peper, zout en tijm.
  7. Blus de pan met een flinke scheut cognac of whisky. Laat helemaal uitkoken.
  8. Voeg vervolgens de room, zure room en mosterd toe. Laat op een matig vuur indikken tot een smeuïge saus. Roer regelmatig.
  9. Versnijd de worsten in schijfjes en roer samen met de spaghetti door de saus. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
  10. Werk af met gesnipperde bieslook en peterselie. Smakelijk!
Deel dit Recept

Speak Your Mind

*