Capellini met gehakt, paddenstoelen en minitomaten (Jeroen Meus)? Het beste recept vind je hier! Capellini met gehakt, paddenstoelen en minitomaten (Jeroen Meus)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Capellini met gehakt, paddenstoelen en minitomaten (Jeroen Meus)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
Capellini met gehakt, paddenstoelen en minitomaten (Jeroen Meus), 4.0 out of 5 based on 1 rating
Capellini met gehakt, paddenstoelen en minitomaten (Jeroen Meus)
Recept Afdrukken
Wanneer het vooruit moet gaan in de keuken is dit recept van Jeroen Meus een perfecte keuze. Niet alleen maak je deze pasra met gehakt snel klaar, je lepelt het daarnaast ongetwijfeld vlot binnen. Lekker en simpel, meer moet dat soms niet zijn.
Capellini met gehakt, paddenstoelen en minitomaten (Jeroen Meus)
Recept Afdrukken
Wanneer het vooruit moet gaan in de keuken is dit recept van Jeroen Meus een perfecte keuze. Niet alleen maak je deze pasra met gehakt snel klaar, je lepelt het daarnaast ongetwijfeld vlot binnen. Lekker en simpel, meer moet dat soms niet zijn.
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 15minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verhit een scheut olijfolie in een ruime, hoge pan (sauteuse). Bak het gehakt rul, maar laat het gerust wat aanbakken. Ook grote brokken zijn helemaal oké.
  2. Breng het gehakt op smaak met gedroogde oregano.
  3. Snipper de ui, het teentje knoflook en chilipepertje fijn. Verwijder de pitjes indien het gerecht niet te pikant mag worden.
  4. Schep het gebakken gehakt uit de pan en zet opzij.
  5. Fruit de gesnipperde ui, knoflook en chilipeper in dezelfde pan zachtjes aan.
  6. Versnijd de paddenstoelen in kwartjes en voeg toe. Laat enkele minuten stoven.
  7. Breng ondertussen een royale portie gezouten water aan de kook. Gaar de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  8. Halveer ondertussen de tomaatjes en spoel de rucola.
  9. Voeg het gehakt terug toe aan de pan. Roer er aansluitend de beetgaar gekookte pasta met een beetje kookvocht door.
  10. Voeg de halve stukjes tomaat met een scheutje olijfolie toe. Roer wederom door elkaar.
  11. Roer net voor het serveren de rucola door de pasta. Dien daarna meteen, eventueel vergezeld van wat Parmezaanse kaas, op. Smakelijk!
Deel dit Recept

Speak Your Mind

*