Recepten - heilbotfilets
Heilbot met tagliatelle en kerstomatensaus
Heilbot is een gesmaakte vis die vlot combineert met ingrediënten uit alle windstreken. Zo combineren we deze vis met een Italiaans gerechtje: tagliatelle met een kerstomatensausje. Simpel, alledaags en toch verfijnd lekker.
Tagged With: alledaags, balsamico, basilicum, citroen, gebakken vis, heilbot, italiaans, Italië, kerstomaatjes, kerstomaten, kerstomatensaus, knoflook, look, pasta, rode ui, rucola, tagliatelle, tomaten, tomatensaus, vis, visfilet, voor elke dag, witte wijn
Heilbot op mediterraanse wijze
Heilbot is een vis die tegenwoordig door overbevissing minder vaak te vinden is in de Atlantische Oceaan. Jammer, want het is een erg lekker stukje vis dat op allerlei manieren bereid kan worden. Wanneer je deze vis op tafel tovert, is het dan ook zinvol om met een heel zuiver recept aan de slag te gaan. En dat is exact wat we hieronder doen: met slechts een handvol mediterrane ingrediënten zoals aardappelen, tomaten, olijven en basilicum bereiden we de vis op de meest zuivere en daardoor extra lekkere manier.
Tagged With: aardappelen, aardappelschijfjes, basilicum, beginner, eenvoudig, heilbot, kerstomaten, ovengebakken, ovenschotel, rozemarijn, simpel, smaakvol, tomaat, tomaten, vis, visfilet, weinig werk, witte vis, zuiver, zwarte olijven
Groenlandse heilbot met garnalen en champignons (Colruyt)
Liefhebbers van vis weten dat heilbot een uitstekende keuze is. De smaakvolle witte vis uit Groenland is heerlijk mals van smaak. Vergezeld van een simpel sausje en enkele garnaaltjes heb je zonder moeite een alledaags topgerecht klaargemaakt, met dank aan Colruyt.
Tagged With: alledaags, België, Belgisch, bouillon, champignons, Colruyt, frieten, frietjes, garnalen, gemalen kaas, gewoon, grijze garnalen, Groenland, Gruyère, heilbot, kroketjes, kroketten, maritiem, noordzee, parmezaan, parmezaanse kaas, pasta, puree, romig, room, roomsaus, tagliatelle, tijm, tomaten, tomatensaus, vis, visbouillon, witte wijn
Heilbot in fijne garnaaltjessaus (Colruyt)
Liefhebbers van een verfijnd visgerecht zullen duimen en vingers aflekken bij dit heerlijke recept van Colruyt. De fijne maar volle smaak van heilbot past perfect bij de fijne kruiden, het romige sausje en lekkere garnaaltjes. Dit alledaagse recept is stiekem een waar feestmaal, uitstekend op een gezellige zondag!
Tagged With: alledaags, atlantische oceaan, bonen, boontjes, boter, citroen, Colruyt, dragon, feest, feestelijk, frieten, frietjes, garnalen, grijze garnalen, Groendland, heilbot, heilbotfilet, kroketten, kust, noordzee, oceaan, oven, pasta, prinsessenbonen, prinsessenboontjes, room, roomsaus, sperzie, sperziebonen, tagliatelle, vis, witte vis, witte wijn, zondag





