Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 20minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Cook Time |
20minuten |
Ingredients
- 500 gram spaghetti
- 400 gram sugar snaps
- 200 gram diepvrieserwtjes
- 1 sjalot
- 1 teen knoflook
- 2 citroenen
- 250 gram mascarpone
- 100 gram Parmezaanse kaas vers gemalen
- enkele takjes peterselie
- olijfolie
- peper en zout
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Breng een royale portie gezouten water aan de kook. Blancheer de sugar snaps (2 à 3 minuten volstaat) en laat ze uitlekken.
- Gaar in hetzelfde kookvocht de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
- Snipper ondertussen de sjalot en knoflook fijn. Stoof aan in een ruime, hoge pan in een scheutje olijfolie.
- Pers het sap uit de citroenen en voeg samen met de mascarpone toe aan de pan. Laat even pruttelen en breng op smaak met peper/zout.
- Roer de geblancheerde sugar snaps en diepvrieserwtjes door de saus. Laat even opkoken.
- Meng de gegaarde spaghetti, samen met wat kookvocht, door de frisse mascarpone-saus. Laat nog even warmen, werk dan af met peper, zout en vers gesnipperde peterselie. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind