Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 15minuten | 10minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 15minuten |
Kook Tijd |
10minuten |
Ingrediënten
- 250 gram quinoa
- 3 gram gegrilde paprika's bokaal
- 340 gram kikkererwten bokaal, uitgelekt
- 100 gram rucola
- 2 lente-uien
- 1 eetlepel limoensap
- olijfolie
- peper en zout
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Gaar de quinoa in lichtgezouten water volgens de instructies op de verpakking. Laat daarna uitlekken en afkoelen.
- Dep ondertussen de gegrilde paprika's droog en versnijd in reepjes. Snipper de lente-uitjes fijn.
- Roer de paprikareepjes samen met de kikkererwten, rucola en fijngesnipperde lente-ui door de afgekoelde quinoa.
- Werk de salade af met een beetje olijfolie, limoensap, peper en zout. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind