Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 15minuten | 20minuten |
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Duw het gehakt uit de worstjes en rol er grove balletjes van. Bak ze aan in een pan met olijfolie.
- Breng ondertussen de pasta aan de kook volgens de instructies op de verpakking in gezouten water.
- Snipper de sjalotten en het teentje knoflook fijn. Schep de balletjes uit de pan, voeg wat verse olijfolie toe en fruit de sjalotten met de knoflook.
- Breng op smaak met chilivlokken, tijm en rozemarijn.
- Voeg de dopjes saffraan met de tomatenpuree toe. Laat even aanbakken.
- Voeg de balletjes terug toe, blus met de witte wijn en laat kort inkoken. Overgiet dan met de tomatenblokjes.
- Laat de saus nog enkele minuten pruttelen tot de pasta gaar is. Werk naar smaak af met zout.
- Meng de pasta door de saus met een scheutje van het kookvocht. Werk af met blaadjes basilicum en vers geraspte Parmezaan. Smakelijk!
Share this Recipe
|
Speak Your Mind