Papardelle met parmaham en ricottasaus (Colruyt)? Het beste recept vind je hier! Papardelle met parmaham en ricottasaus (Colruyt)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Papardelle met parmaham en ricottasaus (Colruyt)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
Papardelle met parmaham en ricottasaus (Colruyt), 4.0 out of 5 based on 1 rating
Papardelle met parmaham en ricottasaus (Colruyt)
Recept Afdrukken
Pasta is in heel wat huishoudens een populaire keuze. Het is snel klaar en je kan er alle kanten mee uit. Het hoeft bovendien niet uitgebreid of ingewikkeld te zijn. Deze pasta met parmaham en smeuïge ricottasaus van Colruyts receptenteam zal je zeker en vast overtuigen met pure smaken.
Papardelle met parmaham en ricottasaus (Colruyt)
Recept Afdrukken
Pasta is in heel wat huishoudens een populaire keuze. Het is snel klaar en je kan er alle kanten mee uit. Het hoeft bovendien niet uitgebreid of ingewikkeld te zijn. Deze pasta met parmaham en smeuïge ricottasaus van Colruyts receptenteam zal je zeker en vast overtuigen met pure smaken.
Servings Prep Time Cook Time
4personen 15minuten 15minuten
Servings Prep Time
4personen 15minuten
Cook Time
15minuten
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Kook de pappardelle beetgaar in gezouten water.
  2. Verwijder ondertussen de pitjes uit de tomaten en versnijd in kleine blokjes. Snipper het bosje peterselie fijn.
  3. Meng de stukjes tomaat en gesnipperde peterselie door de ricotta. Kruid royaal met peper en zout.
  4. Snijd de plakjes ham in reepjes.
  5. Giet de gegaarde pasta af en roer er de ricottasaus met de reepjes ham meteen door.
  6. Serveer de pasta in diepe borden, besprenkel met wat olijfolie. Smakelijk!
Share this Recipe

Speak Your Mind

*