Het gevaar van allerlei lekkere hapjes op feestelijke momenten is dat je buik snel vol raakt en het niet noodzakelijk gezonde dingen waren. Daar weet Sandra Bekkari een oplossing voor: simpele maar lekkere mini-pizza's van courgette en tomaat. Verrassend, licht en gezond maar overheerlijk!
Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 10minuten |
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Doe de tomatenblokjes, knoflook, amandelmeel en basilicumblaadjes in een blender. Mix fijn.
- Breng de tomatensaus op smaak met peper, zout en een scheutje olijfolie.
- Versnijd de courgette in plakjes van ongeveer één centimeter dik. Schik ze op een bakplaat, bedekt met bakpapier.
- Lepel op elk stukjes courgette wat tomatensaus. Doe daar wat stukjes Parmaham en enkele pijnboompitjes op.
- Werk de mini-pizza's af met wat gedroogde oregano en tot slot geraspte mozzarella.
- Laat ze ongeveer 10 minuten bakken in een voorverwarmde oven (180°), tot de kaas goudbruin is. Serveer meteen, smakelijk!
Share this Recipe
|
Speak Your Mind