Mediterraanse maaltijdsoep? Het beste recept vind je hier! Mediterraanse maaltijdsoep? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Mediterraanse maaltijdsoep

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Mediterraanse maaltijdsoep, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Mediterraanse maaltijdsoep
Recept Afdrukken
Een stevige maaltijdsoep kan erg smaken. Het is een lekkere, volwaardige en toch gezonde maaltijd waar je bovendien weinig werk aan hebt. Het hoeft daarnaast geen typische winterse keuze te zijn, integendeel! Ontdek in dit recept een fantastische zuiderse, zonnige maaltijdsoep die je zo naar de oevers van de Middellandse Zee brengt! Bovendien maak je dit gerecht voornamelijk klaar met bewaaringrediënten, perfect om op elk mogelijk moment te maken!
Mediterraanse maaltijdsoep
Recept Afdrukken
Een stevige maaltijdsoep kan erg smaken. Het is een lekkere, volwaardige en toch gezonde maaltijd waar je bovendien weinig werk aan hebt. Het hoeft daarnaast geen typische winterse keuze te zijn, integendeel! Ontdek in dit recept een fantastische zuiderse, zonnige maaltijdsoep die je zo naar de oevers van de Middellandse Zee brengt! Bovendien maak je dit gerecht voornamelijk klaar met bewaaringrediënten, perfect om op elk mogelijk moment te maken!
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 10minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Pel de teentjes knoflook en versnijd in dunne plakjes. Versnijd de chilipeper fijn (verwijder de zaadjes indien je soep niet te pittig mag worden).
  2. Verhit een gulle scheut olijfolie in een ruime kookpot.
  3. Laat de plakjes knoflook met de chili op een zacht vuurtje bakken. Roer regelmatig.
  4. Spoel ondertussen de kikkererwten en pintobonen met water. Laat uitlekken.
  5. Voeg de kikkererwten en pintobonen toe aan de kookpot. Kruid met wat peper en zout. Laat even bakken.
  6. Overgiet met de groentebouillon en tomatenblokjes. Breng aan de kook.
  7. Voeg de pasta toe. Laat de soep nog een kwartier pruttelen, of tot de pasta beetgaar is.
  8. Kruid af naar smaak. Werk de soep net voor het opdienen af met verse plukjes basilicum. Smakelijk!
Deel dit Recept

Speak Your Mind

*