Servings | Prep Time | Cook Time |
1pizza | 15minuten | 15minuten |
Servings | Prep Time |
1pizza | 15minuten |
Cook Time |
15minuten |
Ingredients
- 1 rol rechthoekig pizzadeeg (kant-en-klaar)
- enkele eetlepels tomatensaus
- 100 gram gemalen kaas mozzarella, gruyère,...
- 0,25 rode paprika in kleine stukjes
- enkele zwarte olijven in schijfjes
- fijne Italiaanse charucterie salami, prosciutto,...
- oregano
- olijfolie
- enkele blaadjes basilicum
Servings: pizza
Ingredients
Servings: pizza
|
Instructions
- Rol het deeg uit en verwarm de oven voor op 200°.
- Plooi het deeg in de lengte dubbel. Teken met een stiftje een halve kerstboom op het bijgeleverde bakpapier.
- Snijd met een scherp mes het deeg in de vorm van een halve kerstboom en plooi weer open om een mooie, volledige kerstboom te zien verschijnen.
- Besmeer het deeg met wat tomatensaus.
- Verdeel de kaas over de pizza.
- Schik tot slot wat fijne Italiaanse charcuterie (in kleine stukjes), schijfjes olijf en blokjes paprika op de pizza.
- Besprenkel met oregano en olijfolie. Laat dan ongeveer 10 minuten bakken in de oven.
- Versier met wat basilicumblaadjes en dien op. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind