Als gezondere variant op een klassieke pannenkoek bedacht Sandra Bekkari deze leuke en smaakvolle havermoutpannenkoekjes. De volle smaak op basis van banaan en havermout komt helemaal tot zijn recht met hartverwarmende appeltjes en een snuifje kaneel. Extra heerlijk doorheen de herfst- en wintermaanden!
Als gezondere variant op een klassieke pannenkoek bedacht Sandra Bekkari deze leuke en smaakvolle havermoutpannenkoekjes. De volle smaak op basis van banaan en havermout komt helemaal tot zijn recht met hartverwarmende appeltjes en een snuifje kaneel. Extra heerlijk doorheen de herfst- en wintermaanden!
Servings | Prep Time | Cook Time |
6pannenkoekjes | 10minuten | 10minuten |
Servings | Prep Time |
6pannenkoekjes | 10minuten |
Cook Time |
10minuten |
Ingredients
- Havermoutpannenkoekjes
- 60 gram havervlokken
- 1 ei
- 1 banaan
- 1 scheutje rijst- of amandelmelk magere melk kan ook
- 1 koffielepel Bakpoeder
- 1 snuifje zout
- olijfolie of kokosvet
- Appeltjes met kaneel
- 1 appel
- 1 snuifje Kaneel
- olijfolie
Servings: pannenkoekjes
Ingredients
Servings: pannenkoekjes
|
Instructions
- Doe alle ingrediënten voor de pannenkoekjes in een blender. Mix tot een egaal beslag.
- Bak de pannenkoekjes langs elke kant kort aan in een scheutje olijfolie of kokosvet.
- Houd de pannenkoekjes warm terwijl je de appel schilt en in fijne partjes snijdt.
- Bak de appeltjes aan in een scheutje olijfolie. Bestrooi met wat kaneel en versier er tot slot de pannenkoekjes mee. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind