VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (4 votes cast)
Havermoutpannenkoekjes met appel en kaneel (Sandra Bekkari)
Als gezondere variant op een klassieke pannenkoek bedacht Sandra Bekkari deze leuke en smaakvolle havermoutpannenkoekjes. De volle smaak op basis van banaan en havermout komt helemaal tot zijn recht met hartverwarmende appeltjes en een snuifje kaneel. Extra heerlijk doorheen de herfst- en wintermaanden!
Servings Prep Time
6pannenkoekjes 10minuten
Cook Time
10minuten
Servings Prep Time
6pannenkoekjes 10minuten
Cook Time
10minuten
Ingredients
Havermoutpannenkoekjes
Appeltjes met kaneel
Instructions
  1. Doe alle ingrediƫnten voor de pannenkoekjes in een blender. Mix tot een egaal beslag.
  2. Bak de pannenkoekjes langs elke kant kort aan in een scheutje olijfolie of kokosvet.
  3. Houd de pannenkoekjes warm terwijl je de appel schilt en in fijne partjes snijdt.
  4. Bak de appeltjes aan in een scheutje olijfolie. Bestrooi met wat kaneel en versier er tot slot de pannenkoekjes mee. Smakelijk!