Gestoofde aardbeien met ricotta en honing (Pascale Naessens)? Het beste recept vind je hier! Gestoofde aardbeien met ricotta en honing (Pascale Naessens)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Gestoofde aardbeien met ricotta en honing (Pascale Naessens)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
Gestoofde aardbeien met ricotta en honing (Pascale Naessens), 4.5 out of 5 based on 2 ratings
Gestoofde aardbeien met ricotta en honing (Pascale Naessens)
Recept Afdrukken
Wanneer je een fantastisch lekker dessert wil voorbereiden maar in tijdsnood zit, is deze topper van Pascale Naessens niet te missen. Met enkel natuurlijke zoetstoffen zorg je voor een gezond nagerecht in amper 10 minuten!
Gestoofde aardbeien met ricotta en honing (Pascale Naessens)
Recept Afdrukken
Wanneer je een fantastisch lekker dessert wil voorbereiden maar in tijdsnood zit, is deze topper van Pascale Naessens niet te missen. Met enkel natuurlijke zoetstoffen zorg je voor een gezond nagerecht in amper 10 minuten!
Servings Prep Time Cook Time
4personen 5minuten 10minuten
Servings Prep Time
4personen 5minuten
Cook Time
10minuten
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Rits de blaadjes van de takjes rozemarijn.
  2. Verhit een scheut olijfolie in een braadpan. Bak een paar blaadjes rozemarijn aan totdat ze knapperig zijn en de olie vol aroma zit.
  3. Snijd ondertussen de aardbeien in kwartjes.
  4. Haal de knapperige blaadjes rozemarijn uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
  5. Doe de stukjes aardbei in de pan (voeg eventueel een scheutje verse olijfolie toe) en laat op een zacht uur een tweetal minuten aanstoven met de rest van de rozemarijnblaadjes.
  6. Meng ondertussen de ricotta met de honing en verdeel over evenveel glaasjes als er eters zijn.
  7. Lepel de aardbeiensaus over de ricotta met honing (laat eventueel nog even afkoelen) en werk af met de knapperige rozemarijnblaadjes. Smakelijk!
Recipe Notes

Maak je dit gerecht ook voor kindjes? Gebruik dan wat minder rozemarijn. De smaak is heerlijk, maar redelijk uitgesproken.

Share this Recipe

Speak Your Mind

*