Servings | Prep Time | Cook Time |
6personen | 10minuten | 1uur |
Servings | Prep Time |
6personen | 10minuten |
Cook Time |
1uur |
Ingredients
- 200 gram boter
- 200 gram Suiker
- 1 zakje Vanillesuiker
- 4 eieren
- 200 gram zelfrijzende bloem
- 1 snuifje zout
- 1 appel
- 50 gram rozijnen
- boter
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Verwarm je oven voor op 175°. Laat de boter op kamertemperatuur komen.
- Meng de boter met de suiker, vanillesuiker en snuifje zout.
- Voeg de eieren één voor één toe, roer goed. Voeg daarna de bloem stelselmatig toe, blijf goed mengen/mixen tot een homogeen beslag.
- Schil de appel en snijd in hapklare blokjes. Meng samen met de rozijnen door het beslag.
- Stort uit in een ingevette bakvorm. Laat een uurtje bakken tot de cake helemaal gegaard is.
Share this Recipe
Moet dat niet 200 (tweehonderd) gram suiker zijn?
Goed gezien, we hebben het meteen aangepast. Bedankt!