Recepten - room
Varkenslapje met spinazieroom en Provençaalse patatjes
Met eenvoudige ingrediënten kan je best verrassend koken, het is veelal slechts een kwestie van inspiratie. Dit recept helpt je op weg, van eenvoudige varkenslapjes, spinazie en aardappelen maak je zonder moeite een zonnig, Zuiders gerecht.
Heldere aspergesoep
In het voorjaar gaan asperges steevast met de hoofdprijs lopen, geen groente is zo smaakvol en typisch. Dit recept vertelt je hoe je met het kookvocht nog een prima soepje kan maken. Spotgoedkoop maar lekker.
Pasta met scampi in een romige kerstomatensaus
Een pastabereiding kan waanzinnig lekker zijn en is doorgaans niet moeilijk om te maken. Elke Italiaan zal je vertellen dat de basis van een goede pasta begint bij delicate eenvoud - een woord dat perfect bij dit, verrassend, lekker en zelfs feestelijk recept past.
Ardeense varkenshaas met Blackwellsaus
Het beste van een varken is zonder discussie het haasje. Dit fijne stukje vlees leent zich tot heel wat lekkere en toch eenvoudige bereidingen. Dit recept vertelt je hoe dit mals vlees klaar te maken en te serveren met een verrassend sausje.
Tortellini met spinazieroomsaus
Pasta is lekker, makkelijk te bereiden en helemaal niet duur. Tortellini is zowaar nog interessanter: deze kleine deegringetjes worden gevuld met vlees, kaas, spinazie, champignons,... waardoor je slechts een saus hoeft te bereiden en presto! Dit recept toont een eenvoudige spinazieroomsaus voor elke dag.
Boerenstoofpot
Wanneer het buiten vriest en waait, is er niks gezelliger dan een dampende stoofpot te bereiden. Dit gerecht brengt winterse, heerlijke boerenkost zonder franjes. De pastinaak, te vaak een vergeten groente, zorgt desalniettemin voor een heerlijke, subtiele en bovenal verrassende toets. Ideaal om na een stevige wandeling met blozende kaken van te genieten in goed gezelschap.
Tagliatelle met broccoli en kaassaus
Tagliatelle met broccoli en kaassaus kunt u eenvoudig maken via dit recept. Veel kookplezier en smakelijk eten.








