Het kookteam van Colruyt kiest met deze snelle pasta voor een zonovergoten, Italiaanse spaghetti met typische ingrediënten die tegelijkertijd een verrassende pasta met frisse smaken oplevert die perfect is om op een warme dag van te genieten.
Het kookteam van Colruyt kiest met deze snelle pasta voor een zonovergoten, Italiaanse spaghetti met typische ingrediënten die tegelijkertijd een verrassende pasta met frisse smaken oplevert die perfect is om op een warme dag van te genieten.
Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 15minuten | 15minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 15minuten |
Cook Time |
15minuten |
Ingredients
- 500 gram pruimtomaten
- 2 takjes basilicum
- 2 tenen knoflook
- 16 zwarte olijven (ontpit)
- 4 ansjovisfilets
- 375 gram spaghetti
- 125 gram buffelmozzarella
- 2 gemarineerde artisjokharten in olie
- 1 koffielepel oregano gedroogd
- peper en zout
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Breng een kookpot vol water aan de kook. Dompel de tomaten heel kort onder zodat je ze kan pellen. Verwijder de pitjes en versnijd in kleine stukjes.
- Kook de pasta beetgaar in het water waar je net de tomaten in onderdompelde, aangevuld met een snuif zout. Volg de instructies op de verpakking.
- Snijd ondertussen de artisjokharten, mozzarella en ansjovisfilets in stukjes. Versnijd de olijven in ringen en plet de knoflook fijn. Doe alles in een ruime kom.
- Roer door elkaar met een snuif oregano en enkele eetlepels olie van de artisjokharten. Breng op smaak met peper en zout.
- Giet de gegaarde spaghetti af en roer door de ingrediënten in de kom. Werk af met plukjes verse basilicum. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind