Italiaanse spaghetti met ansjovis en artisjok (Colruyt)
Het kookteam van Colruyt kiest met deze snelle pasta voor een zonovergoten, Italiaanse spaghetti met typische ingrediƫnten die tegelijkertijd een verrassende pasta met frisse smaken oplevert die perfect is om op een warme dag van te genieten.
Breng een kookpot vol water aan de kook. Dompel de tomaten heel kort onder zodat je ze kan pellen. Verwijder de pitjes en versnijd in kleine stukjes.
Kook de pasta beetgaar in het water waar je net de tomaten in onderdompelde, aangevuld met een snuif zout. Volg de instructies op de verpakking.
Snijd ondertussen de artisjokharten, mozzarella en ansjovisfilets in stukjes. Versnijd de olijven in ringen en plet de knoflook fijn. Doe alles in een ruime kom.
Roer door elkaar met een snuif oregano en enkele eetlepels olie van de artisjokharten. Breng op smaak met peper en zout.
Giet de gegaarde spaghetti af en roer door de ingrediƫnten in de kom. Werk af met plukjes verse basilicum. Smakelijk!