Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 20minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Cook Time |
20minuten |
Ingredients
- 50 gram echte boter
- 80 gram amandelmeel
- 20 gram kokosbloesemsuiker
- 100 gram yoghurt of kokosmelk
- 2 eieren
- 200 gram blauwe bessen of ander zacht fruit
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Smelt de boter.
- Meng amandelmeel, kokosbloesemsuiker, eieren en yoghurt door de gesmolten boter.
- Roer de blauwe bessen voorzichtig door het beslag.
- Stort het beslag uit in een ingevette bakvorm. Tip: Pascale werkt graag met een vel bakpapier in een ovenschaal, zo blijft de cake niet kleven en het ziet er mooi uit.
- Laat de cake 20 minuten garen in een voorverwarmde oven (180°).
- Laat afkoelen alvorens uit de bakvorm te halen. Smakelijk!
Recipe Notes
Dit recept bevat kokosbloesemsuiker, een ingrediënt dat een lekkere karamelsmaak aan de cake geeft. Het is bovendien een ongeraffineerde suiker, en daardoor iets gezonder.
Share this Recipe
Speak Your Mind