Op zoek naar een uiterst feestelijk gerechtje met uitgelezen ingrediënten dat toch helemaal niet veel werk vraagt? Zoek niet verder, deze fantastisch lekkere en chique pasta is wat je zoekt. Perfect als voorgerecht of tussengerecht, of aangevuld met groentjes naar wens als hoofdgerecht.
Op zoek naar een uiterst feestelijk gerechtje met uitgelezen ingrediënten dat toch helemaal niet veel werk vraagt? Zoek niet verder, deze fantastisch lekkere en chique pasta is wat je zoekt. Perfect als voorgerecht of tussengerecht, of aangevuld met groentjes naar wens als hoofdgerecht.
Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 20minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Cook Time |
20minuten |
Ingredients
- 400 gram linguine
- 16 sint-jakobsnoten
- 50 gram Parmezaanse kaas vers geraspt
- 1 handvol muntblaadjes
- truffelolie
- boter
- zwarte peper
- grof zeezout
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Gaar de pasta volgens de instructies op de verpakking in een ruime hoeveelheid gezouten water.
- Verhit een braadpan. Kruid de coquilles met zwarte peper en grof zeezout. Bak kort aan langs beide kanten in een beetje boter.
- Giet de gegaarde pasta af. Roer er wat truffelolie (niet overdrijven!) en de geraspte Parmezaanse kaas onder. Kruid bij met peper.
- Serveer de pasta met de coquilles, enkele blaadjes munt en eventueel enkele Parmezaan-schilfers. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind