Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 5minuten | 20minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 5minuten |
Cook Time |
20minuten |
Ingredients
- 1 kalkoenschitzel gepaneerd
- 4 panklare rostï's
- 1 pruimtomaat stevig vlees, niet te groot
- 4 schijfjes komkommer
- 4 schijfjes courgette niet te groot
- 2 eetlepels gemalen Parmezaanse kaas
- peper en zout
- olijfolie
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Verhit een flinke scheut olijfolie in een bakpan. Gaar de schnitzel langs beide kanten tot deze mooi goudbruin is geworden.
- Haal de schnitzel uit de pan en bestrooi met de gemalen Parmezaanse kaas. Grill de schnitzel gedurende 5 à 10 minuten. De kaas moet mooi gesmolten en net krokant geworden zijn.
- Bak ondertussen in dezelfde pan - voeg eventueel nog wat olie toe - de rösti's tot ze langs beide kanten ook weer goudbruin zijn.
- Leg op een klein bordje de gebakken rösti. Leg daar een schijfje komkommer, een schijfje tomaat en tot slot een schijfje courgette op. Besprenkel zacht met wat olijfolie, peper en zout.
- Snijd tot slot de gegratineerde schnitzel in reepjes en dresseer twee stukjes op/tegen het torentje van rösti en groentjes. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind