Chili con carne (Sofie Dumont)? Het beste recept vind je hier! Chili con carne (Sofie Dumont)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Chili con carne (Sofie Dumont)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
Chili con carne (Sofie Dumont), 4.0 out of 5 based on 1 rating
Chili con carne (Sofie Dumont)
Recept Afdrukken
Chili con carne is een publiekslieveling die niet moeilijk om klaar te maken is en een grote portie oplevert die je kan invriezen of gebruiken wanneer er veel eters zijn. Ontdek in dit recept hoe Sofie Dumont dit kruidige stoofpotje met gehakt, tomaat en bonen klaarmaakt.
Chili con carne (Sofie Dumont)
Recept Afdrukken
Chili con carne is een publiekslieveling die niet moeilijk om klaar te maken is en een grote portie oplevert die je kan invriezen of gebruiken wanneer er veel eters zijn. Ontdek in dit recept hoe Sofie Dumont dit kruidige stoofpotje met gehakt, tomaat en bonen klaarmaakt.
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 20minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
4personen 20minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verhit een grote, bij voorkeur gietijzeren, pot. Rooster venkel-, koriander- en komijnzaad.
  2. Doe de geroosterde, geurige kruidenmengeling in een vijzel. Kneus grof.
  3. Snipper de ui en teentjes knoflook fijn. Fruit in een scheutje olie in dezelfde pot.
  4. Voeg het gehakt toe en bak rul.
  5. Versnijd ondertussen de chilipeper, venkelknol en paprika fijn. Laat mee aanbakken met het vlees.
  6. Blus met een royale scheut rode wijn. Roer alle aanbaksels goed los. Voeg dan alle overige ingrediënten/smaakmakers toe. Dek af en laat minstens 40 minuten zachtjes pruttelen.
  7. Werk de chili naar smaak af met peper en zout. Serveer bij voorkeur met taco's, zure room en een frisse kruidenmengeling van koriander, munt en peterselie. Smakelijk!
Deel dit Recept

Speak Your Mind

*