Chia-omeletwrap (Sandra Bekkari)? Het beste recept vind je hier! Chia-omeletwrap (Sandra Bekkari)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Chia-omeletwrap (Sandra Bekkari)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Chia-omeletwrap (Sandra Bekkari)
Recept Afdrukken
Voor een lekkere maar gezonde lunch kan je altijd rekenen op de verfijnde recepten van Sandra Bekkari. In dit recept legt ze je uit hoe je lekkere wraps van ei kan maken, heerlijk belegd met verse kruidenkaas en (desgewenst) gerookte zalm. Een waar festijn!
Chia-omeletwrap (Sandra Bekkari)
Recept Afdrukken
Voor een lekkere maar gezonde lunch kan je altijd rekenen op de verfijnde recepten van Sandra Bekkari. In dit recept legt ze je uit hoe je lekkere wraps van ei kan maken, heerlijk belegd met verse kruidenkaas en (desgewenst) gerookte zalm. Een waar festijn!
Servings Prep Time Cook Time
4personen 15minuten 10minuten
Servings Prep Time
4personen 15minuten
Cook Time
10minuten
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Kluts de eieren met de haverdrink, Parmezaanse kaas, wat kurkuma en voldoende peper/zout.
  2. Doe een beetje olijfolie in een (koeken)pan met antikleeflaag. Voeg een dun laagje van het eimengsel toe (voorzien één omelet per persoon) en bestrooi met chiazaadjes.
  3. Bak de omeletjes op een laag vuur en haal ze voorzichtig uit de pan. Let er op dat ze mooi samen blijven.
  4. Snipper ondertussen de tuinkruiden fijn en roer, samen met wat peper en zout, door de plattekaas.
  5. Besmeer elke omelet met een laagje kruidenkaas. Voeg daarna, desgewenst, een plakje gerookte zalm toe. Werk af met rucola en rol tot mooie wraps. Smakelijk!
Recipe Notes

Enkele tips van Sandra: bereid de omeletjes de dag voordien, dan hoef je 's morgens slechts te beleggen voor een heerlijke, verse lunch. Heb je te veel kruidenkaas? Roer er nog wat gerookte zalmsnippers door en je hebt heerlijk beleg voor op een toast.

Share this Recipe

Speak Your Mind

*