Recepten - Geen maximum - < 10 euro
Tortellini met spinazieroomsaus
Pasta is lekker, makkelijk te bereiden en helemaal niet duur. Tortellini is zowaar nog interessanter: deze kleine deegringetjes worden gevuld met vlees, kaas, spinazie, champignons,... waardoor je slechts een saus hoeft te bereiden en presto! Dit recept toont een eenvoudige spinazieroomsaus voor elke dag.
Kabeljauwfilet met verse spinazie en puree
Een stukje verse vis is lekker, gezond en bovenal makkelijk te bereiden. Aan de hand van dit kinderlijk eenvoudig recept tover je in een handomdraai feestelijke borden op tafel.
Boerenstoofpot
Wanneer het buiten vriest en waait, is er niks gezelliger dan een dampende stoofpot te bereiden. Dit gerecht brengt winterse, heerlijke boerenkost zonder franjes. De pastinaak, te vaak een vergeten groente, zorgt desalniettemin voor een heerlijke, subtiele en bovenal verrassende toets. Ideaal om na een stevige wandeling met blozende kaken van te genieten in goed gezelschap.
Gestoofd konijn met Belgisch bier
Konijn is een graag geziene gast op heel wat Belgische tafels. Het verfijnde vlees laat zich makkelijk bereiden en kan met heel wat smaken gecombineerd worden. Dit recept vertrekt van het klassieke concept om vlees te stoven met bier. Heerlijk en toch eenvoudig!
Spruitjes met spek
Hoewel spruitjes lang niet door iedereen gesmaakt worden, zijn deze kleine groene kooltjes ideaal voor een smakelijk wintergerechtje. Ze zijn immers goedkoop, erg makkelijk te bereiden en bovenal gezond.
Belgisch stoofvlees met bier en spekjes
Als je dol bent op Belgisch stoofvlees, dan is dit een uitstekend recept om het klaar te maken.
Pikante Chinese noedelsoep met rundsvlees
Pikante Chinese noedelsoep met rundvlees bestel je vast weleens bij een Chinees restaurant. Wij laten je zien hoe je dit recept zelf kunt bereiden!
Veganistische tacos in salade wrap
Ben je dol op tacos maar eet je enkel vegetarisch of ben je een veganist? Wij geven je het recept voor de veganistische variant van de klassieke tacos!
Pasta met champignons en knoflook
De Italiaanse pasta's zijn alombekend. Weet je dat je ook champignons en knoflook kunt doen in je pasta? Wij geven je nu het recept.
Linguine met scampi
Linguine is een dunne lintpasta uit Genua die je in makkelijk in de supermarkt kan kopen. Jeroen Meus gebruikt de pasta in een eenvoudig gerecht dat tegelijk een beetje feestelijk is.
Caesar Salad (zonder ansjovis)
Hou je niet van ansjovis, dan zal dit recept je beter smaken dan de andere Caesar Salad recepten!
BLT Sandwich
BLT staat voor ‘Bacon, Lettuce, Tomato’ ofwel ‘Spek, Sla, Tomaat’.
Een heerlijke klassieke Amerikaanse snack.





