Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 10minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Cook Time |
10minuten |
Ingredients
- 100 gram gerookte spekblokjes
- 75 gram butternutpompoen
- 1 kleine sjalot
- 1 takje peterselie
- 1 takje dragon
- 2 sprietjes fijngesneden peterselie en bieslook
- 1 koffielepel mayonaise
- 1 eetlepel Griekse yoghurt
- 1 theelepel honing
- peper en zout
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Bak de gerookte spekblokjes (snijd ze indien nodig extra fijn) knapperig in een antikleefpan (vetstof is niet nodig). Laat daarna uitlekken op keukenpapier.
- Versnijd de butternutpompoen brunoise (fijne stukjes) en de sjalot extra fijn.
- Snipper de kruiden fijn.
- Doe de gebakken stukjes spek, pompoenblokjes, stukjes sjalot en gesnipperde kruiden in een mengkom.
- Voeg mayonaise, yoghurt en honing toe. Kruid met een weinig peper en zout. Roer goed door elkaar.
- Werk de salade naar smaak af met extra kruiden, yoghurt, mayonaise,... Heerlijk op een knapperig stuk brood. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind