Wanneer je graag pasta eet en niet veel tijd of inspiratie hebt, is tortellini een puike keuze. Deze gevulde pasta garandeert alvast twee ingrediënten: pasta en, afhankelijk van de vulling: vlees of veggie. Al wat jij nog moet doen is een lekkere saus voorzien. In dit recept kiezen we voor prei, spinazie en mascarpone.
Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 15minuten | 15minuten |
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Breng de rundsbouillon aan de kook.
- Snipper ondertussen de sjalot, knoflook en het preiwit fijn. Stoof aan in een ruime, hoge pan in een scheutje olijfolie.
- Blus de gesnipperde prei na enkele minuten met de Marsala. Laat uitkoken.
- Hak de spinazie fijn en roer door de prei. Bestuif dan met bloem, roer goed om en laat even droogkoken.
- Doe de tortellini in de kokende bouillon en laat garen volgens de instructies op de verpakking (enkele minuten volstaat, doorgaans).
- Overgiet ondertussen de groentjes stelselmatig met de warme bouillon. Roer goed tot je een gebonden saus hebt.
- Werk de groentesaus af met de mascarpone. Breng voldoende op smaak met oregano, een snuifje chili, peper en zout.
- Roer de beetgare tortellini door de saus en serveer meteen, eventueel vergezeld van wat vers geraspte Parmezaanse kaas. Smakelijk!
Share this Recipe
|
Speak Your Mind