Voor simpele maar geslaagde combinaties kan je altijd op het receptenteam van Colruyt rekenen. Deze snelle pasta combineert broccoli met steak en voegt er edamameboontjes en een crunchy accent van walnoot aan toe. Perfecte dagdagelijkse kost!
Voor simpele maar geslaagde combinaties kan je altijd op het receptenteam van Colruyt rekenen. Deze snelle pasta combineert broccoli met steak en voegt er edamameboontjes en een crunchy accent van walnoot aan toe. Perfecte dagdagelijkse kost!
Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 20minuten | 20minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 20minuten |
Cook Time |
20minuten |
Ingredients
- 4 steaks
- 2 broccoli's
- 1 rode ui
- 1 teen knoflook
- 400 gram linguine
- 40 gram walnoten
- 200 gram edamameboontjes
- 1 snuifje pilipili
- olijfolie
- boter
- peper en zout
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Versnijd de broccoli's in fijne roosjes en de steeltjes in reepjes. Laat 10 minuten garen in lichtgezouten water en zet opzij.
- Gaar de pasta volgens de instructies op de verpakking in gezouten water.
- Hak de walnoten en gegaarde broccoli grof.
- Snipper de ui en knoflook fijn. Fruit in een scheutje olijfolie in een ruime pan.
- Voeg de gehakte broccoli met walnoten en edamameboontjes toe. Breng op smaak met peper, zout en een snuifje pilipili. Laat kort aanbakken.
- Verhit een braadpan met een klontje boter. Schroei de steaks langs elke kant aan en laat verder bakken naar smaak.
- Giet de pasta af en roer door de broccoli. Versnijd de steaks in plakjes en schik ze op de pasta. Serveer meteen. Smakelijk!
Recipe Notes
Kocht je steaks met een schijfje kruidenboter op? Laat die dan smelten in de pan waar je net de steaks in bakte. Roer alle aanbaksels goed les en lepel dit eenvoudige sausje over het vlees.
Share this Recipe
Speak Your Mind