Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Ingredients
- Pesto Genovese
- 25 gram basilicumblaadjes
- 1 teentje look
- 50 ml olijfolie extra vergine
- 1 koffielepel pijnboompitjes
- 25 gram Parmezaanse kaas geraspt
- Toastjes
- 12 toastjes
- 100 gram ricotta
- peper en zout
- 1 handvol basilicumblaadjes
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Doe alle ingrediënten voor de pesto (basilicumblaadjes, look, olie, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas) in een vijzel of blender.
- Mix tot een smeuïge pesto. Voeg eventueel wat meer olie toe indien de pesto te stevig is. Werk af met zout.
- Besmeer de toastjes met wat pesto. Lepel daar wat ricotta op, bestrooi met een weinig peper/zout en werk af met een blaadje basilicum per toastje. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind