Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 15minuten | 20minuten |
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Meng het gehakt met het paneermeel en ei. Kruid met gedroogde dragon, Provençaalse kruiden en eventueel nog wat peper en zout.
- Rol balletjes ter grootte van een pingpongbal en druk dan een beetje plat zodat ze makkelijker kunnen gegrild worden.
- Breng de bouillon aan de kook. Laat de balletjes garen tot ze komen bovendrijven.
- Verhit een grillpan tot ze erg heet is. Grill dan de balletjes gedurende enkele minuten langs elke kant.
- Gaar ondertussen de pasta volgens de instructies op de verpakking in een ruime hoeveelheid gezouten water.
- Versnijd de broccoli in roosjes en laat ze de laatste 3 minuten mee garen met de pasta.
- Scheid de eieren en klop de dooiers los met ongeveer twee derde van de (geraspte) Parmezaanse kaas. Het eiwit heb je niet nodig.
- Doe de gegaarde pasta en broccoli in een andere kookpot. Voeg de bevroren erwtjes toe en roer om. Houd warm op een zacht vuur.
- Roer het eimengsel met een lepel kookvocht door de pasta. Breng op smaak met peper en zout en laat nog even warmen tot de erwtjes beetgaar zijn.
- Voeg de gegrilde gehaktballen toe, werk af met enkele Parmezaanschilfers en serveer meteen. Smakelijk!
Share this Recipe
|
Speak Your Mind