Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 20minuten |
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Gaar de pasta volgens de instructies op de verpakking in gezouten water. Giet af en laat afkoelen.
- Snijd ondertussen de courgettes in dunne plakjes. Halveer daarnaast de venkelknol, verwijder de groene takjes en de harde onderkant. Snipper in reepjes.
- Stoof het gesnipperde sjalotje aan in een scheutje olijfolie. Voeg de stukjes venkel toe met een scheutje water en laat zachtjes garen.
- Voeg de plakjes courgette toe. Laat nog heel even garen.
- Werk de groentemengeling af door de garnaaltjes toe te voegen en enkele druppels citroensap. Kruid naar smaak af met peper en zout.
- Meng de groentjes met garnaaltjes onder de lauwe pasta. Bestrooi net voor het opdienen met wat dille. Smakelijk!
Share this Recipe
|
Speak Your Mind