Servings | Prep Time | Passive Time |
4personen | 10minuten | 1uur |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Passive Time |
1uur |
Ingredients
- 4 kipfilets
- 1 teen knoflook geperst
- 1 snuifje komijn gemalen
- 1 snuifje kurkuma
- 1 snuifje gemberpoeder
- 1 snuifje Kaneel
- 1 snuifje gerookt paprikapoeder
- peper en zout
- 1 limoen uitgeperst
- olijfolie
- enkele takjes koriander
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Doe de kipfilets in een ovenschaal.
- Voeg alle smaakmakers toe en overgiet met een flinke scheut olijfolie en wat vers geperst limoensap.
- Meng alles grondig door elkaar en laat indien mogelijk één uur (bij voorkeur één nacht) rusten.
- Gaar de filets 30 minuten in een voorverwarmde oven op 160°.
- Bestrooi net voor het serveren met vers gesnipperde koriander. Smakelijk!
Share this Recipe
Speak Your Mind