VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Marokkaanse kipfilets
Een kipfilet is op zich weinig speciaal, een beetje saai zelfs. Een verfijnde selectie kruiden kan dan een oplossing zijn. In dit recept zorgen exotische smaakmakers zoals koriander, kaneel, kurkuma voor een verrassende smaaksensatie.
Servings Prep Time
4personen 10minuten
Passive Time
1uur
Servings Prep Time
4personen 10minuten
Passive Time
1uur
Ingredients
Instructions
  1. Doe de kipfilets in een ovenschaal.
  2. Voeg alle smaakmakers toe en overgiet met een flinke scheut olijfolie en wat vers geperst limoensap.
  3. Meng alles grondig door elkaar en laat indien mogelijk één uur (bij voorkeur één nacht) rusten.
  4. Gaar de filets 30 minuten in een voorverwarmde oven op 160°.
  5. Bestrooi net voor het serveren met vers gesnipperde koriander. Smakelijk!