In dit eenvoudige recept combineert Pascale Naessens de uitgesproken smaak van lamskoteletjes met rode curry. Een combinatie die een heel volledige smaak garandeert en prima past bij de fijne snijboontjes en ovengebakken kerstomaatjes. Heerlijk tafelen in alle eenvoud!
In dit eenvoudige recept combineert Pascale Naessens de uitgesproken smaak van lamskoteletjes met rode curry. Een combinatie die een heel volledige smaak garandeert en prima past bij de fijne snijboontjes en ovengebakken kerstomaatjes. Heerlijk tafelen in alle eenvoud!
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4personen | 15minuten | 15minuten |
Porties | Prep Tijd |
4personen | 15minuten |
Kook Tijd |
15minuten |
Ingrediënten
- 12 lamskoteletten
- enkele eetlepels rode curry
- 600 gram snijbonen
- 20 kleine trostomaatjes
- olijfolie
- peper en zout
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
|
Instructies
- Smeer de lamskoteletten in met rode curry. Laat enkele minuten marineren en op kamertemperatuur komen.
- Versnijd de snijbonen in lange, fijne slierten. Kook beetgaar in gezouten water.
- Doe de tomaatjes (met het steeltje, ter decoratie) in een ovenschaal. Besprenkel met peper, zout en olijfolie. Laat 15 minuten bakken in de oven (180°).
- Bak de lamskoteletten langs elke kant even aan in een scheutje olijfolie.
- Serveer de lamskoteletten met de snijboontjes en enkele tomaatjes. Smakelijk!
Deel dit Recept
Speak Your Mind