VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Lamskoteletten met rode curry (Pascale Naessens)
In dit eenvoudige recept combineert Pascale Naessens de uitgesproken smaak van lamskoteletjes met rode curry. Een combinatie die een heel volledige smaak garandeert en prima past bij de fijne snijboontjes en ovengebakken kerstomaatjes. Heerlijk tafelen in alle eenvoud!
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Smeer de lamskoteletten in met rode curry. Laat enkele minuten marineren en op kamertemperatuur komen.
  2. Versnijd de snijbonen in lange, fijne slierten. Kook beetgaar in gezouten water.
  3. Doe de tomaatjes (met het steeltje, ter decoratie) in een ovenschaal. Besprenkel met peper, zout en olijfolie. Laat 15 minuten bakken in de oven (180°).
  4. Bak de lamskoteletten langs elke kant even aan in een scheutje olijfolie.
  5. Serveer de lamskoteletten met de snijboontjes en enkele tomaatjes. Smakelijk!