Krokante salade met kalkoenschnitzel? Het beste recept vind je hier! Krokante salade met kalkoenschnitzel? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Krokante salade met kalkoenschnitzel

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Krokante salade met kalkoenschnitzel
Recept Afdrukken
Gezonder eten of afslanken lukt aardig met salades. Dit hoeft echter niet altijd sla, komkommer en tomaat te zijn, dit recept legt uit hoe je aan de slag kan gaan met knapperige, frisse groenten zoals rauwe selder en wortel. De (optionele) kalkoenschnitzels zorgen voor een hartige toets.
Servings Prep Time Cook Time
4personen 10minuten 20minuten
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Schil de aardappelen en snijd in hapklare blokjes. Breng ze aan de kook in licht gezouten water. Haal eenmaal het water kookt van het vuur en laat even rusten.
  2. Spoel de aardappelblokjes na enkele minuten af af met koud water zodat het garen stopt en de blokjes niet plat worden. Laat even rusten.
  3. Meng de stukken ijsbergsla, wortel, selder, ringen rode ui en lente-ui in een ruime kom. Besprenkel met wat peper, zout en tuinkruiden (peterselie en bieslook). Voeg de afgekoelde aardappelblokjes en lepels olijfolie toe. Meng rustig om.
  4. Terwijl de salade rust, bak je de kalkoenschnitzels zacht-krokant in een beetje olijfolie. Serveer onmiddellijk met de frisse salade. Smakelijk!
Recipe Notes

Je kan de salade verder op smaak brengen met wat mayonaise of een dressing naar wens. Het spreekt echter voor zich dat het dan geen heus gezond receptje meer is.

Share this Recipe

Speak Your Mind

*