Het is wonderlijk hoe geweldig veel smaak Pascale Naessens in haar gerechten krijgt met een minimum aan ingrediënten. Deze keer gaat ze aan de slag met groene curry en kabeljauw: een heerlijke combinatie die zodanig weinig werk vraagt dat dit zeker en vast een nieuwe favoriet zal worden.
Het is wonderlijk hoe geweldig veel smaak Pascale Naessens in haar gerechten krijgt met een minimum aan ingrediënten. Deze keer gaat ze aan de slag met groene curry en kabeljauw: een heerlijke combinatie die zodanig weinig werk vraagt dat dit zeker en vast een nieuwe favoriet zal worden.
Servings | Prep Time | Cook Time |
4personen | 10minuten | 25minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Cook Time |
25minuten |
Ingredients
- 4 kabeljauwhaasjes 150 tot 200 gram per persoon
- 1 potje groene curry
- 20 kerstomaatjes
- witte wijn
- olijfolie
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
|
Instructions
- Doe wat olijfolie in een ovenschaal en leg er de kabeljauwhaasjes in.
- Meng de groene curry met een flinke scheut olijfolie. Smeer er de bovenkant van de stukken vis royaal mee in.
- Halveer de kerstomaatjes en strooi ze rond de stukken vis.
- Overgiet met witte wijn tot er een kleine centimeter in de ovenschotel staat.
- Laat 25 minuten garen op 180°. Smakelijk!
Share this Recipe
Als ik de foto bekijk, lijkt mij de groene curry verbrand te zijn, of zie ik dat verkeerd?
Die is zeker niet verbrand, Valentin. Het is een groene curry, in de oven wordt die dan eerder bruin. Laat je alleszins niet afschrikken door de looks, het resultaat is heerlijk!