Kabeljauw met groene curry en kerstomaatjes (Pascale Naessens)? Het beste recept vind je hier! Kabeljauw met groene curry en kerstomaatjes (Pascale Naessens)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Kabeljauw met groene curry en kerstomaatjes (Pascale Naessens)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Kabeljauw met groene curry en kerstomaatjes (Pascale Naessens)
Recept Afdrukken
Het is wonderlijk hoe geweldig veel smaak Pascale Naessens in haar gerechten krijgt met een minimum aan ingrediënten. Deze keer gaat ze aan de slag met groene curry en kabeljauw: een heerlijke combinatie die zodanig weinig werk vraagt dat dit zeker en vast een nieuwe favoriet zal worden.
Kabeljauw met groene curry en kerstomaatjes (Pascale Naessens)
Recept Afdrukken
Het is wonderlijk hoe geweldig veel smaak Pascale Naessens in haar gerechten krijgt met een minimum aan ingrediënten. Deze keer gaat ze aan de slag met groene curry en kabeljauw: een heerlijke combinatie die zodanig weinig werk vraagt dat dit zeker en vast een nieuwe favoriet zal worden.
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 10minuten 25minuten
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Doe wat olijfolie in een ovenschaal en leg er de kabeljauwhaasjes in.
  2. Meng de groene curry met een flinke scheut olijfolie. Smeer er de bovenkant van de stukken vis royaal mee in.
  3. Halveer de kerstomaatjes en strooi ze rond de stukken vis.
  4. Overgiet met witte wijn tot er een kleine centimeter in de ovenschotel staat.
  5. Laat 25 minuten garen op 180°. Smakelijk!
Deel dit Recept

Speak Your Mind

*