Gestoofde peren met pure chocoladesaus (Sandra Bekkari)? Het beste recept vind je hier! Gestoofde peren met pure chocoladesaus (Sandra Bekkari)? Het beste recept vind je hier!

 

Recept - Gestoofde peren met pure chocoladesaus (Sandra Bekkari)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Gestoofde peren met pure chocoladesaus (Sandra Bekkari)
Recept Afdrukken
In dit recept toont Sandra haar (gezonde) variant op een typisch Frans nagerecht: Poire belle Hélène. Het idee is even simpel als lekker: gepocheerde peertjes met warme chocoladesaus. Tel daar de gezonde touch van Sandra bij en het resultaat is een heerlijk dessert dat je met heel wat minder schuldgevoel op tafel kan zetten.
Gestoofde peren met pure chocoladesaus (Sandra Bekkari)
Recept Afdrukken
In dit recept toont Sandra haar (gezonde) variant op een typisch Frans nagerecht: Poire belle Hélène. Het idee is even simpel als lekker: gepocheerde peertjes met warme chocoladesaus. Tel daar de gezonde touch van Sandra bij en het resultaat is een heerlijk dessert dat je met heel wat minder schuldgevoel op tafel kan zetten.
Servings Prep Time Cook Time
4personen 10minuten 10minuten
Servings Prep Time
4personen 10minuten
Cook Time
10minuten
Ingredients
Servings: personen
Ingredients
Servings: personen
Instructions
  1. Schil en halveer de peren, verwijder de klokhuizen maar laat de steeltjes er aan voor een mooiere presentatie.
  2. Breng de witte wijn met de honing aan de kook.
  3. Pocheer de halve peertjes een kleine 10 minuten. Laat ze zeker niet te ver garen, ze moeten nog wat beet hebben.
  4. Brokkel ondertussen de chocolade in kleinere stukjes en laat au-bain-marie smelten.
  5. Snipper de verse munt.
  6. Schik per persoon twee halve peren op een bordje. Besprenkel ze met een lepel met wat chocoladesaus en werk af met gesnipperde munt. Smakelijk!
Share this Recipe

Speak Your Mind

*